2018-04-18 973 浏览
系附近睇完器材,梗系揾地方食好西。。。等位时楼梯都有人排队,听个名似令人笑容颜开,满载而归的名店。结果真系令小弟以想不到。第一 : 我又唔赶时间,店舖面又唔系爆场,点解会安排一张折枱放系路中间比人开餐,亦系成间火锅店唯一一张。问亚姐转张侧边枱坐舒服啲得唔得。一句得埋黎,你唔够人坐㖞,,,结果我咪成枱𩠌咪无位放啰。第二 :服务态度,,真系唔识比分~~~开餐叫鸡煲,叫咗2次打开煲盖唔见包鱼4只,亚姐已经见惯不怪地话“转头后加比我“。。。。好似明益我咁的语气㖞🤔🤔我无order到咩!!张单写住的㖞。加鸡汤都系自己加㖞,系啲肥肉唔驶自己切啰。想要一杯热水要叫3次。咁都照收+1~~叫埋单最快~~~~~快过风💨第三 :食品质素,除咗手切牛,其他可以去大排档,唔会太大分别。谂住贵舖号鸡煲火窝,个鸡一定令人律律有味,荡气回肠。后感: 我会推介大家去宝宝或者常满,唔会输比哩间。价钱,,2个人食 $8xx埋单,,价钱正常,但系下次我会去正常质素的店舖。结论系未试过而荷包好松动,可以一试,因为有比较才知日后会有更好的出现。
系附近睇完器材,梗系揾地方食好西。。。
第一 :
一句得埋黎,你唔够人坐㖞,,,结果我咪成枱𩠌咪无位放啰。
第二 :
服务态度,,真系唔识比分~~~
开餐叫鸡煲,叫咗2次
加鸡汤都系自己加㖞,系啲肥肉唔驶自己切啰。
想要一杯热水要叫3次。咁都照收+1
~~叫埋单最快~~~~~快过风💨
第三 :
食品质素,除咗手切牛,其他可以去大排档,唔会太大分别。
谂住贵舖号鸡煲火窝,个鸡一定令人律律有味,荡气回肠。
后感: 我会推介大家去宝宝或者常满,唔会输比哩间。

2018-04-17