2021-09-17 61 浏览
前几日行行下见到有间木系🪵既coffee shop,人唔多,环境好静好舒服,入去试左佢地既咖啡☕️,佢哋系一间台式既咖啡店,老板同员工都好nice,态度好好👍🏻,佢哋仲会有一啲台湾嚟嘅咖啡豆可以买,价钱亦唔算贵☺️-KOPI DINOSAUR 咖啡恐龙☕️ 呢杯饮品系以美禄、espresso同奶制成既咖啡☕️饮落好香美禄味之余,又会饮到好浓嘅咖啡味😋😋 第一次饮呢个组合,都几特别~- Orange Brown Coffee 冻橙啡 🍊☕️ 平时喺出面饮香橙咖啡多数都系以橙皮吊味,佢哋系用橙汁代替,令咖啡同橙汁更加层次分明,好fresh嘅感觉,重橙味得嚟又唔会饮唔到咖啡味😚除咗饮品之外,佢哋铺面嘅设计都好适合打卡,下次有机会再去试吓佢哋嘅嘢食😍

-KOPI DINOSAUR 咖啡恐龙☕️

- Orange Brown Coffee 冻橙啡 🍊☕️