1天前 0 浏览
今日带大家嚟到尖沙咀K11食台式火锅,相信大家对凑凑火锅都唔陌生❤️限定新品有七五折 因为做到10月31号 真系超抵食👏🏻👏🏻 -今次食咗佢哋新出嘅锅底 分别系贵州木姜子酸辣汤 同埋鲣鱼昆布汤 酸辣汤非常开胃 而且唔会太辣食得好舒服 而家啱唔食辣嘅朋友就啱晒啦 鲣鱼昆布汤清香鲜甜 ,即使汤底升级亦都唔加价‼️-我哋仲叫咗新品炸蚵仔 炸得好酥脆而且粉浆一啲都唔厚 非常香口💯💯-海鲜拼盘 分别有虾扇贝白鳝蚬肉同埋鲍鱼等等非常丰富,全部都好新鲜 而且上枱都好靓好精致-另外叫咗美国特选牛板腱 肉质系比较瘦 啱晒我唔钟意食太肥 而且切得好薄食落一啲都唔韧啱啱好🤍-猫爪虾滑造型好可爱,好特别 而且口感亦都好弹牙-爽口牛黄喉用咗厚切嘅方式 口感好爽口,都几钟意食-皇帝菜同蚬肉菜好新鲜嫩滑 而且蚬肉一啲沙都冇好鲜甜🤍-嘢饮方面叫咗抹茶开心果 味都几特别 开心果味浓郁 另一杯叫咗百事蜜桃生可乐 估唔到都几夹 蜜桃味同可乐绝配啊💯-

今日带大家嚟到尖沙咀K11食台式火锅
我哋仲叫咗新品炸蚵仔 炸得好酥脆
而且粉浆一啲都唔厚 非常香口💯💯
海鲜拼盘 分别有虾扇贝白鳝蚬肉同埋鲍鱼等等
非常丰富,全部都好新鲜 而且上枱都好靓好精致
猫爪虾滑
造型好可爱,好特别 而且口感亦都好弹牙
爽口牛黄喉
用咗厚切嘅方式 口感好爽口,都几钟意食
皇帝菜同蚬肉
菜好新鲜嫩滑 而且蚬肉一啲沙都冇好鲜甜🤍