朋友话想食点心但系又想打边炉🤤咁纠结嘅情况下竟然比我发现到呢间屯门新开嘅台式火锅店‼️一个价钱任食点心+台式火锅 有平时酒楼可以食到 即叫即蒸 热辣辣又新鲜😙-每一个座位面前都有一部专用嘅电视机 连接自己钟意嘅嘢睇 一路倾偈一路睇片真系好chill🤣好适合啲家庭带住小朋友去 小朋友睇住个mon大人就可以👏🏻餐厅环境阔落 唔会好局促 而且款式选择亦都唔少 有兴趣快啲过去试吓🫶🏻-台式火锅主打澳洲无激素牛肉 味道新鲜浓郁 而且款式好多 每一款一份嘅份量大概两三片 钟意食多啲款式都得🥰 竟然有我最钟意食嘅台式小食 例如台式香肠、盐酥鸡、台湾鸭血等等 味道都好正宗 而且都系即叫即整 新鲜好食😍朋友话最爱食佢哋嘅海鲜 每一片都好新鲜大块 而且冇雪藏味 呢个价钱值得一试💯

2024-11-01