2024-06-24 158 浏览
朋友住附近同时都系台式火锅控,一直都期待呢间新店开张!而家已经系试业阶段,已经开始见到人排队探店,当然我哋都唔可以执输😆睇返价格都觉得非常合理,佢分咗90分钟一个价位,120分钟又另一个价位,对于快食快走嘅客人嚟讲,绝对系一个佳音,而火锅汤底口味亦都几多选择。外场放满晒酱料、蔬菜、丸类、面类、熟悉嘅区域,全部都干净企理,够晒新鲜👍🏻我哋点咗个中价位嘅套餐,汤底方面点咗椰皇锅同寿喜烧锅,牛肉主打牛胸腹同牛板腱,两者比较我会比较推荐牛板腱,感觉牛味较浓而且口感较佳,最重要嘅一点系冇咁多脂肪。惊喜位系有好多唔同嘅手摇杯可以选择👍🏻某啲甜品会有限量,而非限量嘅甜品我亦都十分推荐,窝夫仍然保留到脆口,雪糕口味亦都非常不俗😋

惊喜位系有好多唔同嘅手摇杯可以选择👍🏻