#庆祝🎉 #好事连连 #圣诞 天气开始转凉❄️成日心思思想去打边炉🍲所以同老公睇完「破•地狱」即刻喺附近一间台湾火锅任食任饮食到饱🤤 🍖🍉🍣🍢🍗🍳🍍🧀🍱🍧🍮🌮🐟🍹🫘🍻话明食到饱套餐,当然乜嘢都有得食,任饮任食🍻好牛嘅我哋就拣咗M9和牛「牛御品」食到饱套餐,因为叫呢个餐仲会送一碟鲜活鲍鱼同台湾出名手摇「春阳茶事」野饮🧋🥤当然要叫杯珍珠奶茶同埋酸梅汤试一试啦🤤火锅料有好多🍲呢个套餐除咗任食和牛之外 ,当然仲有好多正爆新鲜嘅火锅材料俾大家任拣任食,仲有美国顶级封门牛、牛小排同牛板腱等等嘅高质素靓牛俾我哋食到饱!所有牛都牛味浓够晒新鲜,到而家我仲记得一口和牛大大粒够晒Rich🤤真系啱晒我呢个牛魔王🤤🥰当然仲有羊肉、猪肉、鲜虾🦐⋯同埋大量台湾特色食物俾大家拣,有鸭血同炸鸡等台湾特色小食🥰我哋最欣赏佢嘅甜品吧有呢个自助嘅雪花冰🍧我哋可以自己拣材料制造自己钟意嘅芋圆冰,如果唔够仲可以食埋哈根大师雪糕🍨差啲唔记得,佢哋嘅饮品贵有大量嘅台湾嘢饮, Lisba就试晒咁多款特色台湾饮品🍹🍸🥃🍻🥂🍺而我就钟情韩国细杯嘢饮🧃真系包罗万有~正呀!我哋去嘅时候呢仲有得玩呢个抽奖,抽中两只大闸蟹🦀真系好开心🎉真系食到饱

🍖🍉🍣🍢🍗🍳🍍🧀🍱🍧🍮🌮🐟🍹🫘🍻

我哋去嘅时候呢仲有得玩呢个抽奖,抽中两只大闸蟹🦀真系好开心🎉真系食到饱🤤