2021-10-26 580 浏览
听过呢间餐厅好耐,但系从来都未试过。今次去铜锣湾shopping完头就同老婆阿囡嚟呢度试吓。餐厅都好细心,因为佢啲酱汁有好多度地,如果佢知道系俾小朋友食嘅,佢会帮你将所有酱汁另上,师兄哥哥又会送贴纸同埋pin俾小朋友,非常友善。因为我哋第一次嚟,我哋就叫咗佢个二人Tasting Menu。小食我哋拣咗:1️⃣炸鸡脆脆2️⃣紫菜墨鱼脆脆3️⃣墨西哥炸云吞4️⃣慢煮牛肋骨煎饺子四样我都会推介,炸得非常好味。我自己就最钟意墨西哥菜云吞同埋煎饺子🥟至于包我哋就拣咗佢嘅招牌猪腩包,同Territaki Chicken Bao。佢哋系用台湾传统包,再煎香佢,佢哋啲秘制酱汁,非常好味。至于甜品,身体Beats,系将雪糕夹住系两块炸咗嘅包中间,简直系小朋友嘅至爱。呢个Menu包埋饮品添,性价比都几高👍🏻
小食我哋拣咗:
1️⃣炸鸡脆脆
2️⃣紫菜墨鱼脆脆
3️⃣墨西哥炸云吞
4️⃣慢煮牛肋骨煎饺子
呢个Menu包埋饮品添,性价比都几高👍🏻
招牌猪腩包
Terriyaki  Chicken  Bao
墨西哥炸云吞
紫菜墨鱼丸脆脆
慢煮牛肋骨煎饺子
炸鸡脆脆
Salted  Ice  Cream  Caramel  Sauce  Bao
2021-10-14
招牌猪腩包