2022-08-22 213 浏览
开开心心星期一。今日同男朋友嚟食火锅。听闻系台式style,应该会几特别咁,所以一早就嚟咗排队,好快就可以入嚟食饭。佢有好多唔同嘅汤底,我哋叫咗酸菜蚝仔汤底,好特别。出边都冇得食!可以系用手机自助落单,好方便,我哋食𠮶个餐,有海鲜,羊肉,鸡,显,虾同埋鱼。仲有其他台湾小食,例如盐酥鸡,皮蛋豆腐。真系同出边𠮶啲与别不同㖞!有台湾嘅风味,又有火锅嘅元素。一次过满足晒几个愿望呀!肉类方便,有牛小排,牛肩肉,全部都好高质,又有羊肉同猪肉,唔似出边𠮶啲,会俾啲平价牛肉你。呢个价钱绝对对得住咁高quality 嘅肉啊!出边仲有得攞肉燥饭,台湾香肠,豆腐花等等,真系好似去咗台湾夜市!