2025-02-14
喺铜锣湾行街,行行吓见到呢间叫清远嘅甜品舖,好似系新开嘅!见到门口有广告牌写住原来系台湾人气店嚟㗎😆😆难得见到,梗系要试吓啦😎😎我哋两个人叫咗两个甜品同两杯饮品,好饱肚,好丰富,大家食得好开心😀😀我叫咗人气饮品🥤芋见泥珍好- 内面有小芋圆、珍珠、红豆、西米露,好啱好钟意食芋泥嘅朋友仔😍😍😍杨枝甘露- 朋友叫咗呢杯饮品,比较大脑,芒果肉都好丰富,不过不失😎😎😎红豆汤豆腐花- 虽然餐厅主打食芋泥,但系食得太多芋泥都有啲滞,好彩朋友有先见之明,叫咗个红豆汤豆腐花,豆腐花好滑,加埋红豆汤甜度适中,有呢客热豆腐花中和下饱滞感,唔错🙂↕️🙂↕️🙂↕️芋见幸福- 哈哈😄 好正既配搭,有芋圆、 红豆、西米露、芋头球、珍珠😆😆😆 好钟意呀!我推介呢间餐厅做大家约会聚脚点,坐位数量都多,可以坐得舒服😌当时食物🥘选择同味道都好好啦!😀😀😀清原铜锣湾白沙道4号地舖
我叫咗人气饮品🥤
芋见泥珍好