2023-10-24 338 浏览
🥢新蒲岗台式火锅放题 任食多款台湾夜市小食 养生大红袍醉香麻辣锅汤底🥢最近去咗一间几唔错的台式火锅放题,提供可以饮得嘅火锅汤底,多款台湾夜晚小食,台式冷泡茶同任饮啤酒,价钱由肉类款式多少分3 个价钱,最平$198 就有交易🥢无敌吃火锅 $359/ 位 🥢今次点了最多嘢食嘅套餐,净系火锅汤底已经有六款, 包括大红袍麻辣锅,番茄牛骨红烧锅,清醇椰子滑鸡锅,滋补药膳排骨锅,养生花胶鸡汤锅,淸醇椰子排骨锅,今次点了麻辣锅,先小试一口饮落好顺喉,系饮得嘅汤底,完全系台湾食到嘅味道,温和辣度而且系香为主🥢台湾夜市小食超多款夜市小食无限量供应,盐酥鸡,炸地瓜条,台湾肠,盐酥鸡翼,卤肉饭,仲有最正嘅系成份即煎蛋饼,全部都系即点即整,够晒美味🥢肉类美国严选安格斯,特选美食牛五花,西班牙谷饲猪梅肉,牛肉质素都算唔错食落都几软熟,由其牛五花,油脂平均,配上麻辣汤够惹味而不腻仲有新鲜沙白蚬,只只无沙又饱满,另外仲有虾同鲍鱼,反而卤大肠及鸡肾都真系几入味,钟意食呢种卤水可以一试🥢自助区提供多款新鲜蔬菜及丸类,面类方面有我个人好钟意的王子面,甜品系香港牌子的雪糕杯,每人仲有超甜西瓜,饮品好多款,除咗汽水,重点一定

🥢无敌吃火锅 $359/ 位

🥢台湾夜市小食

🥢肉类

🥢自助区
提供多款新鲜蔬菜及丸类,面类方面有我个人好钟意的王子面,甜品系香港牌子的雪糕杯,每人仲有超甜西瓜,饮品好多款,除咗汽水,重点一定要饮佢地嘅冷泡茶,味道超香又够浓,一饮就知用上靓茶,今日试咗炭培乌龙,高山翠丝,见到楼下层可以单买$18 支都觉得值,仲有无限量供应啤酒,可以疯狂畅饮

📍 台北东南台式火锅
新蒲岗宁远街10-20号渣打银行大厦地下F号及阁楼A-B号舖
  • 大红袍麻辣火锅
  • 虾滑