餐厅: 意歐
资讯:

2014-11-27 1566 浏览
台湾朋友黎香港玩几日,当然会行旺角啦,放左工就带佢食饭喇,虽然而家有占中事件,不过女人街原来比想像中安全,好似平时咁。因为好多人都怕左黎旺角,所以一入去餐厅就有位坐。呢度d梳化椅又大张又好坐,适合情侣或者闺蜜食饭倾计丫……环境以女人街既餐厅黎讲算系几好我地叫左个Meat Crazy Pizza, 烟三文鱼凯撒沙律, 两杯饮品Berries Blossom同士多啤梨乳酪雪花冰。因为台湾朋友想食完饭去食糖水,两个女仔既份量已经差唔多。个pizza值得推荐,佢个汁系分开上,而且用酒精加热,客人可随意淋几多汁食,好细心。个汁味道唔会太浓,可以突显pizza本身个味。pizza系薄批,厚批反而怕太‘漏’,好味。 烟三文鱼凯撒沙律份量都够大碗,味道符合一般标准。台湾朋友叫左杯Berries Blossom, 只杯几靓卖相唔错,饮落去有什莓味,唔会似药水,又唔会太酸,都系值得推介既。我个杯士多啤梨乳酪棉花冰,上面有层忌廉,可以同乳酪味平衡番,又够大杯,钟意饮乳酪味饮品既朋友都可以试下。以前去旺角通常去楼上cafe,睇黎今次有多个选择喇。

烟三文鱼凯撒沙律份量都够大碗,味道符合一般标准。

以前去旺角通常去楼上cafe,睇黎今次有多个选择喇。
Meat Crazy Pizza
烟三文鱼凯撒沙律