2024-06-16 68 浏览
放工尖沙咀揾左阵有咩食,见到间都几多人排队既台湾野,等左阵就入到去😙铺头吾系好大,但布置都几有风格😍坐落尖沙咀,呢个价钱黎讲真系吾错👍食完觉得胜价比高呢碗三牛粗面坚系无得输🥹对于系牛魔王既人黎讲简直系天堂🤭分别牛筋、牛腱同牛腩条,个人觉得最正系牛筋,虽然汤底吾太浓,但系就正正特显到食材既原汁原味,咬落爽脆加埋住溏心蛋,只可以话真系无得输😮‍💨呢份麻辣猪肠调味掂呀👍中意食辣加爽口既朋友一定要试!只会食完一旧即刻夹第二旧😂仲叫左皮蛋豆腐同甜不辣,前者几特别,以前就算食台湾野都未试过呢个组合,found out出黎都几match,本身皮蛋重口味啲,豆腐可以中和下份”利”白桃乌龙极推👍最后要赞下服务态度同质素都好好👍店员好有礼貌同好热心为顾客着想,见我拎住好多野,有个磁石勾挂住系张枱,等你食野舒服得黎又安心😌

坐落尖沙咀,呢个价钱黎讲真系吾错👍食完觉得胜价比高

白桃乌龙极推👍