2020-06-06 733 浏览
呢间舖头我嚟咗两次, 每次walk-in都要等好耐, 强烈建议booking先。喺服务方面, 𠮶日我同友人walk-in, 本身已经好肚饿, 佢话要等半个钟以上, 咁我哋就等, 坐喺一边, 但问题之后见到有三个 人 walk in, 仲快过我哋入, 就觉得好奇怪乜唔系先嚟后到㗎咩, 然后我哋就好有礼貌咁问佢我哋大概几时入得座, 佢都系话未得, 好咁我哋等到半个钟之后, 再问多次佢依然都系话未得, 但其实我望入去入边仲有好多张吉枱, 最后额外等多咗15分钟先畀我哋入去, 而我哋系食5.30个时段, 因为要准时交枱已变相少咗15分钟食嘢时间, 否则就会跟返去7点嘅收费。 可能系我个人问题, 我怀疑佢哋系想减少我哋进食嘅时间而刻意唔畀我哋准时入去, 而当时门口得我哋等紧。 喺上菜方面, 佢哋嘅漏单好少,整体服务唔错。 佢呢间舖头系会准时叫人走, 大家要留番时间预备。嘢食方面,佢中间有个自助夹嘢食区域可以自己夹, 而佢可以手机落单order之比较特别嘅嘢食例如,猪血糕,鸭血,沙白。 佢出面更加有卤肉饭可以自己装,顺带一提佢啲卤肉饭真系唔错㗎。 而你like佢社交平台更加可以送珍珠奶茶. 嘢饮分

嘢食方面,佢中间有个自助夹嘢食区域可以自己夹, 而佢可以手机落单order之比较特别嘅嘢食例如,猪血糕,鸭血,沙白。 佢出面更加有卤肉饭可以自己装,顺带一提佢啲卤肉饭真系唔错㗎。 而你like佢社交平台更加可以送珍珠奶茶. 嘢饮分别有冻柜同手机落单, 佢嘅冬瓜茶几好饮。 佢嘅甜不辣再配上甜不辣酱真系好好食! 总结,佢啲嘢食真系好似喺台湾食。 如果可以服务再好啲就好喇。 同埋攞调味料方面, 因为个柜枱太细,经常导致大排长龙, 希望可以改善,整多一个柜台。
养生鸡汤底
沙白