想食台湾菜🇹🇼就会谂到盐酥鸡,蛋饼同肥仔水😍系荃湾有间台湾店都已经食左3次了🥳系会有我挂住嘅蛋饼,食完会再想食😋超浓芋泥起司蛋饼 $42-因为自己钟意食芋泥🤤加埋芝士又咸又甜都Match到😆上枱后要趁热食啦😋海陆炸物拼盘$80-人多可以叫下呢个拼盘试下😚入面有盐酥鸡,鱿鱼,花枝丸,甜不辣,四季豆,玉米笋,样样都有D~ 不过炸得有少少干身🙉食落又有D UN ,点一次就够了😌酥炸排骨便当🍱$66-佢嘅便当都好大份,同埋叫肉类嘅便当一上枱,你一定会哗一声😂因为佢嘅好大份,成只手掌咁大🙈 可以2个人Share一份🙊排骨食落有肉汁,不过炸粉略嫌有点厚,食到后尾要咬走D炸粉先再食埋肉啦~饮品不过不失啦,不过值得赞嘅系佢嘅热饮都好大杯,都系跟外卖杯出的😙::::::::୨୧::::::::୨୧::::::::୨୧:::::::::୨୧:::::::::餐厅名🍽️: 老厝边 (荃湾)地址📍: 荃湾大坝街25号地舖人均消费💰:$90/1人::::::::୨୧::::::::୨୧::::::::୨୧:::::::::୨୧:::::::::#hkfoodie#eat#food#gathering #foodh
想食台湾菜🇹🇼就会谂到盐酥鸡,蛋饼同肥仔水😍

超浓芋泥起司蛋饼 $42

海陆炸物拼盘$80

酥炸排骨便当🍱$66

餐厅名🍽️: 老厝边 (荃湾)
地址📍: 荃湾大坝街25号地舖
人均消费💰:$90/1人
#hkfoodie#eat#food#gathering
#foodholiceatdiary#荃湾#台湾菜#港女觅食记✨

芋泥起司蛋味
海陆空炸物拼盘