2024-05-06 130 浏览
🌸 香港餐厅纪录🍧ღ『 屯门🍽️月卤 』突然好挂住台湾菜😮‍💨决定今日要一秒翻去台湾🥹‼️依间餐厅新开❣️空间好足 坐位好阔落😙就算一大班朋友去食都好舒服🤩墙有部大电视会播国语歌😙一边听一边食 好似翻左去台湾咁‼️【蚵仔煎 $𝟰𝟱】份量好足🤩‼️一切开已经见到3-4只小蚝仔😍蚵仔煎里面超多爽口芽菜🌱芽菜控必点‼️‼️【起司肉松蛋饼 $𝟰𝟮】卖相好吸引🤩蛋饼有少少烟韧😙蛋既比例较多🍳酱汁酸酸甜甜😋有好多蔬菜🥗🥗【半筋牛肉面 $𝟲𝟴】大大碗牛肉面😍🥩汤底好香浓😙份量够两个人食🍜面有少少弹牙😋好索汁 同个汤既味好夹😛牛筋牛腩份量都几多😙【芋圆香芋牛奶 $𝟮𝟴】店员话呢个饮品好多人嗌😙所以我都嗌咗黎试下🤣香芋牛奶偏甜🥛芋圆就好烟韧 一口一个🤣🤣店铺仲有好多台湾零食买😍食完饭仲可以买啲零食翻屋企做宵夜🤣❥➩ ➪ ➫ ➬ ➭ ➮ ➯ ➱ ➩ ➪ ➫ ➬ ➭🏢店名 : 月卤🗺地点 : 𝐇𝐨𝐧𝐠 𝐊𝐨𝐧𝐠🇭🇰📍地址 : 屯门大兴商场1楼L204号舖⏰: 𝟬𝟴:𝟬𝟬𝗔𝗠-𝟬𝟵:𝟯𝟬𝗣𝗠🚃交通 : 轻铁大兴南站(步行2分钟)➩ ➪ ➫ ➬ ➭ ➮ ➯ ➱ ➩ ➪ ➫ ➬ ➭
🌸 香港餐厅纪录🍧

『 屯门🍽️月卤 』

【蚵仔煎 $𝟰𝟱】

🏢店名 : 月卤
🗺地点 : 𝐇𝐨𝐧𝐠 𝐊𝐨𝐧𝐠🇭🇰
📍地址 : 屯门大兴商场1楼L204号舖
⏰: 𝟬𝟴:𝟬𝟬𝗔𝗠-𝟬𝟵:𝟯𝟬𝗣𝗠
🚃交通 : 轻铁大兴南站(步行2分钟)
➩ ➪ ➫ ➬ ➭ ➮ ➯ ➱ ➩ ➪ ➫ ➬ ➭