2K
呢间新开主打卖自家制台系仙草甜品 系同区超出名专卖台系便当嘅姐妹店👀 除咗有仙草之外 仲有主打高蛋白嘅健康便当 款款都好高蛋白质 做完gym去食一流呀💪🏻 同场仲有自助沙律吧添🥰-🐥双重鸡胸便当 $70便当有两块巨型鸡胸 仲长过只手掌😂 夹埋有大约70g protein😍 而且食落喺鸡胸界嚟讲都几嫩滑 调味唔会太重手 加上淋咗低脂芝麻酱 好开胃😗 最赞系佢有得转饭做焗薯 同场仲配备大量沙律菜 想食原型食物冇难度🥰-🐮秘制寿喜牛肉便当 $58寿喜烧酱汁唔系走超浓郁路线 反而系文青小清新嘅啖啖甜味😘 牛肉份量都唔少 餐牌话都有50g protein架😏 红米饭嘅红米比例都算高 饭粒粒分明😙-🧋松义一号仙草冻 $41食完正餐当然要叫返个甜品 我地㨂咗招牌仙草冻 仙草好滑溜 而且系有回甘嘅成人向味道 出色呀😘 配料仲好充足 toppings有好QQ嘅波霸 芋圆 同白玉丸 添😜-🥭芒果丸子爱玉冻 $47那外我地仲叫咗爱玉冻 佢地嘅爱玉冻主打自家手工制 加咗少少蜂蜜柠檬 食落清爽😙 滑溜溜嘅爱玉加上台湾芒果 芒果沙冰同丸子 够哂refreshing😌-📍松义仙草 (大角咀)大角咀埃华街116-11

🐥双重鸡胸便当 $70

🐮秘制寿喜牛肉便当 $58

🧋松义一号仙草冻 $41

🥭芒果丸子爱玉冻 $47

📍松义仙草 (大角咀)
大角咀埃华街116-118大同新邨大英楼地下8A号舖