2021-05-18 260 浏览
食左饭想揾糖水食,但系食开个间今日休息,所以求其系外卖APP揾间糖水舖。APP上写住呢间舖有4.4分(十分好), 点知就比佢伏左总共叫左6个糖水,其中一个系杨支甘露,超级甜!劲重糖水同埋d芒果汁味好假,跟本用糖水去掩盖佢个个本身好难食既芒果汁,食左一啖掉左另一个世界级难食系小朋友都识整既芒果布甸,成碗野面头浮现黑色,好明显系用烂芒果打汁再整布甸,而且仲要系用d唔靓既芒果,食落口有草青味仲要好似落唔够渔胶粉,俙到不得了,完全唔系一个正常芒果布甸既,又系食左一啖就掉左其他比较正常系杂果西米露,另外我都叫左2碗凉粉,好失望佢系用糖水底,或者系我一相情愿凉粉会跟椰汁/花奶最后仲叫左个芝麻糊+汤圆,最好食就系d汤圆,因为系攞货唔系自家出品希望店家用心改善一下出品,不过我都唔会再有下一次帮衬

,或者系我一相情愿凉粉会跟椰汁/花奶

希望店家用心改善一下出品,不过我都唔会再有下一次帮衬
外卖送餐
  • 没有,全部都好难食