2019-02-18
情人节冇book枱去柳氏家,好多人等左好耐。。下次黎一定要book😂等左差唔多1个钟。。等到佢叫左我地飞no. 之后,叫我地拣火锅定炸鸡,我地拣左炸鸡,又再继续等。。佢应该分开左火锅zone同炸鸡zone,火锅ge客人好快入晒,拎住炸鸡飞系出面等甘耐,有d不耐烦。。坐底已经好饿,9:00后入座有优惠! 前菜可以自己出去拎,都几多选择下。 😋(芽菜好食👍泡菜太咸🤔青瓜冇咩味😂)另外有纸仔叫炸鸡,冇限数量,有几款,仲有新口味(紫菜)😋😋 不过食得晒先好叫。。唔浪费的话有优惠卡,可以再黎食就可以用! 👍炸鸡方面,最好味系芥末蒜香牛油炸鸡,又滑又juicy ,个汁好爽。👍 鸡肉仲热,唔系预先炸定。👍😍炒鸡饭一黎到,已经炒好左,仲整左心型。😂😂 都几细心下👍 不过味道就麻麻地,冇辣味,又唔够入味。但配料有好多! 食极都仲有肉。份量都多,两个人食都未必食得晒😂😂
(芽菜好食👍泡菜太咸🤔青瓜冇咩味😂)