2023-08-26 777 浏览
同朋友响葵芳区做嘢,落去买嘢嘅时候谂住直接食埋饭先返上去继续做,行过新都会广场觉得冇乜嘢特别想食,所以就走咗去隔离葵涌广场揾食,因为系晚饭时间行过几间餐厅都好多人,见到以前𠮶间富华谂住过去睇吓点知条龙好长。所以就决定试吓佢同一个商场嘅第二间分店,地点一样咁方便,葵芳地铁站行出嚟就系葵涌广场地面𠮶层行入少少就见到,可能因为比较新,所以感觉比较干净企理,最重要系唔系好多人排队,主要系买外卖为主。我叫咗个豉椒牛河,分量维持水平都好足够,豉椒青椒味道都好出,牛肉方面普遍来讲都几好食,系其中一两篇比较难咬,味道方面亦都唔错,由落单到炒出黎都算快手,工作人员态度亦都唔错,下次会试吓返嚟食第二啲嘢。

2023-08-25