2020-12-15 1731 浏览
成日都会行过嚟 D2食晏, 酸菜鱼系我地其中一间心水好选择。除咗买埋佢嘅酸辣粉返屋企食之外, 哥日趁放早小小 的起心肝同佢黎食晚饭。钟意佢地樽热茶 食酸菜鱼饮 感觉几舒心。食过大部份凉菜小食 都唔错架。平时多数叫刀拍前男友 木耳 无面男 皮蛋 同 脆荀谂住清清地, 佢又想试下,所以食脆荀食过好多间酸菜鱼, 厨十三嘅鱼片最得我心!块块滑滑啖啖肉得黎 我无试过食到骨!我真系食得好开心!我系哥啲怕骨怕到一食到小小骨 就成餐唔敢再食落去嘅人黎呀因为...入面嘅莲藕片好好味架每次都努力夹黎食个汤底酸酸辣辣恰到好处, 配米线食好好味 好开胃架!!! 今次我失策咗, 平时 lunch 惯咗有米线, 无发现晚餐系无嘅... T_T 所以我啲米线系后尾追加嘅, 个汤稍为凉咗啲先至放落去, 结果唔够淋唔够入味, 呜呜呜...食到一半, 见到隔离枱叫餐, 抵啲架, 会好似 lunch, 咁跟埋嘢饮的, 前菜啱口味嘅话, 记要叫餐啊。

钟意佢地樽热茶 食酸菜鱼饮 感觉几舒心。

食过大部份凉菜小食 都唔错架。
平时多数叫刀拍前男友 木耳 无面男 皮蛋 同 脆荀

谂住清清地, 佢又想试下,所以食脆荀

食过好多间酸菜鱼, 厨十三嘅鱼片最得我心!

入面嘅莲藕片好好味架
每次都努力夹黎食

个汤底酸酸辣辣恰到好处, 配米线食好好味 好开胃架!!!