2010-09-30
假期前夕,约了其他branch的同事共三人,聚一聚啦!就食buffet 啦,醒目既同事一早book位,惊等位!去到时刚好过了7:45pm,哈,有discount,便!!!晚餐时间,一早好多人啦,比上次黎多了一份热闹!!一去到,原来d位唔同左!!!首先去左鱼生部,排队,但师傅好快手,所以不用等太耐!连沙律都好多人帮衬,包括我!再去热食,分得很清楚吧,装食物的容器都转左,盖同容器相连,唔似以前要揾地方放个盖,方便!甜品区搬左去一入门口左手边,独占一方!多左斑戟,个个姐姐仲好好礼貌,做服务的就应如此!!!甜品亦好似之前咁,一件一口,但今次多左芋头糕,好香,喜欢芋头的可以一试!另多左雪米糍,宜摊软一阵再食!睇返呢度d食评,原来上次黎食同而家已经相隔八个月!变化好大,坐位多左但依然好宽敞,去食既人又多左,食物多左,种类多左,整间店都热闹左,不过食物都好快无左,但buffet就应该如此吧,幸好好似以前咁,refill得好快,假如食物整盘不动,好食程度有限,只是个人见解,其实以咁既价钱,都是一个不错的选择!!!