2019-12-08
天气急冻,系时候3人成群滚一滚啦!是日星期四,人唔多,唔需要等位,上菜速度十分快,收碟亦好快我地叫咗最贵果个日本产黑毛和牛,叫呢个系列可以任叫呢个价钱以下既牛,啤酒任叫,另外有送少量海鲜(海鲜细到不得了,女仔手指公咁大既生蚝同8爪鱼,渌一渌拎上黎系手指尾🤭),自助区有酱油、雪糕、咖喱饭同常见边炉蔬菜。Refill得好快,都几新鲜我地叫咗一辣一唔辣2色汤底,第一碟牛好好食,之后就不过不失(特登留番一块第一碟既牛做对比),但等融雪等到天荒地老,牛脷同豚肉都切到好薄好好食之后加追海鲜,全部都比送既质量好好多,大大只唔系营养不良样,生蚝出乎意料地好食,饱满又有味道即刻系咁追加,青口反而一般。成晚挂住食同吹水,相影得唔多,第一次食到够钟都未过口,下次要再去
是日星期四,人唔多,唔需要等位,上菜速度十分快,收碟亦好快