2020-12-04 357 浏览
平日食甜品系饭后甜品,但我今日系饭前甜品😂😂途经见到又突然想食,而且都好耐无食过,我每次食泡芙系可以一次过食几个,讲出嚟都吓死人😅😅😅😅😅————————因为好耐无食,所以都唔知有咩系新口味,见到桃🍑味生果泡芙,咁又即管买嚟试吓,另外又买咗我喜爱的朱古力味,仲一次过买咗八个,因为知道自己会一次食哂4个,留反4个明天吃 😂😂😂😂😂————————-🟧桃🍑泡芙:而家好似唔够以前好食,但都算oK,系唔钟意食𠮶旧桃太爽,因为🍑一定要够熟又多汁先甜,太生既桃唔好食😅⋯⋯不过入面民cream就好creamy好食😋😋———————🟫朱古力泡芙:朱古力味我都好钟意食,不过始终唔够以前咁creamy😅————————总括来讲就不过不失,但相对同以前比较就有点距离😅😅😅😅😅———————-想食就食,想食就买开心🥳⋯⋯就系咁简单————————-

平日食甜品系饭后甜品,但我今日系饭前甜品😂😂
————————

————————-
———————
🟫朱古力泡芙:
朱古力味我都好钟意食,不过始终唔够以前咁creamy😅

————————
总括来讲就不过不失,但相对同以前比较就有点距离😅😅😅😅😅
———————-
想食就食,想食就买