今日去左好耐冇行嘅深水埗西九龙中心,正系中午时份紧系上去8楼揾食!呢度真系乜野食都有,好推荐大家上嚟揾食,又吾贵,又大碟,今日呢间仲好好食,我觉得同出面尖咀出名嘅burger 店有得挥,价钱平一大折!呢间叫hunger burger !2个人食有2个小食又野饮都系百中多d蚊!好平!即叫即整!我嗌左 拉丝大啡菇牛堡同 焰辣双芝士牛堡!先讲菇那个!好多菇汁!同牛汉堡超夹嘅!仲有生菜蕃茄,呢个配搭冇得输。另外朋友食嘅辣芝士牛堡都好特别, 好惹味, 面包烤干得好干身脆口,好味!小食有四款选择,我哋嗌咗两款鸡翼,单骨炸鸡翼同埋香辣鸡翼!炸鸡翼好食,好似m记个只鸡翼仲要热同脆,又加左 甜酸辣都好似,香辣鸡翼都出色!仲保留肉汁!正!仲餐仲包左薯条汽水,食到劲饱,最后薯条都食唔晒 !好味抵食之选!