呢度叫明道,佢哋嘅设计好日式木质风格,除咗普通嘅餐桌,仲有个吧枱同埋一间独立房。如果你喺铜锣湾附近做嘢,想同同事食 Welcome / Farewell Lunch,或者开 Lunch Meeting 都好适合嚟呢度,环境舒适又可以坐得舒舒服服。仲有我谂明道嘅老板一定系 Molly 嘅粉丝 👩🏻‍🚀 佢哋有个几抵嘅午市套餐优惠 #买4送1!你可以拣蒸蛋、面豉汤、主食、饮品或者雪糕,价钱由 $158- $368 不等。先讲下前菜,茶碗蒸蛋滑嫩,蛋香味浓,里面仲有冬菇、鸡肉同白果等,味道丰富 🥚🍄 海盐活鳗鱼饭 $268 用盐烧法煮嘅鳗鱼几有特色!虽然鳗鱼烧得比较干身,但食落弹牙,而且冇咩鱼骨,配埋珍珠饭同紫菜丝,味道可以 🍚🐟🔥 银鳕鱼西京烧配饭 $198 银鳕鱼经过白味噌、酒同味醂调味,肉质香甜又嫩滑,而且无骨,夹起嚟都唔易散开,配埋西京烧汁同埋沙律酱,开胃又 #好食!佢哋嘅套餐仲送一碗热辣辣嘅面豉汤,唔会太咸,味道啱啱好!最后,仲有冰冻嘅雪糕,𠮶日系榛子咖啡同云尼拿口味!咖啡香味浓郁,甜度适中,好啱依家炎夏食 🍦☕
茶碗蒸蛋
海盐活鳗鱼饭
海盐活鳗鱼饭 $268
银鳕鱼西京烧配饭
银鳕鱼西京烧配饭 $198
面豉汤
佢哋嘅套餐仲送一碗热辣辣嘅面豉汤,唔会太咸,味道啱啱好!
茶碗蒸蛋
海盐活鳗鱼饭