2022-11-08
⍥ 自选组合4款 ❙ $138鸡丝水晶粉皮 - 😚好耐无食,麻酱好够捞,发挥正常。四喜烤麸 - 钟意食烤麸,暖暖地索晒汁!🥰凉拌茄子塔 - 本身都几钟意食茄子💓加上酸酸咪咪既酱汁几开胃!麻酱腐皮卷 - 腐皮卷口感丰富,估唔到加上麻酱又几夹🤩⍥ 香叶肉碎配锅巴 ❙ $65呢个有惊喜!香叶肉碎份量多,浓浓既泰式风味,辣辣地惹味到极,而且唔多肥膏😍配上脆卜卜既锅巴真系perfect match🤤🤤🤤⍥ 魔鬼天使小笼包 ❙ $58比个样呃左😒黑魔鬼既外皮用左墨鱼汁,略嫌又厚又干,包住黑蒜同猪肉,好彩肉汁相当丰富,面头仲有少少海胆点缀。至于白天使内馅有带子同猪肉,外皮都系干争争硬刮刮☹️所有皮都丢晒,系我食过最难食既小笼包~皮😤⍥ 迷你胡椒饼 ❙ $38煎pan上热焫焫,外表满布芝麻,可爱又香口,真系食到胡椒香,当然再突出啲会更好😌虽然有丁丁油,但我也爱💓
⍥ 自选组合4款 ❙ $138
鸡丝水晶粉皮 - 😚好耐无食,麻酱好够捞,发挥正常。
四喜烤麸 - 钟意食烤麸,暖暖地索晒汁!🥰
麻酱腐皮卷 - 腐皮卷口感丰富,估唔到加上麻酱又几夹🤩
⍥ 香叶肉碎配锅巴 ❙ $65
⍥ 魔鬼天使小笼包 ❙ $58