带左爸爸妈妈去左一间西餐厅食佢地人生第一次既西餐😎想知两位老人家有咩感想 边碟清得最快 就要睇以下食评啦😂食个包先啦.香炸虾配黑椒沙律酱 $128.第一道上枱既菜 系炸虾😂 虽然我影得唔好 不过佢系好食架!就算唔点酱放入口都好够味😊.虾炸得金黄香脆 每一只都炸到好香口 虾肉入口爽口 我妈妈大爱哩碟😚至于个他他酱都好正 唔会好似食开个d沙律酱咁 系会有少少黑椒香 唔会太腻😳😳.神奇既系哩碟野虽然系油炸 但只碟冇乜油😱😱😱自家制肉丸配特色蕃茄酱 $98.相较于炸虾 我觉得哩份肉丸除左卖点系自家制之外味道冇乜大惊喜.由于家人已经上左年纪 哩份肉丸对于佢地黎讲系有少少un左d 不过对于我哩d中女黎讲就岩岩好既 太淋就唔好食啦😂.总共有7粒 大部份都系我食晒 肉丸d肉打得好碎 亦食到有d根位 个人觉得有少少鞋口唔够嫩 🤔个汁系有别于平时食开既蕃茄酱 唔会太酸 肉丸本身已经有少少source 如果想再浓味d就可以配个酱😊😊😊.普普通通啦 纯綷想俾屋企人试下咩系肉丸🤣🤣🤣如果俾我拣多次会试蟹饼😛😛自家制特色pizza $178.其实自问英文麻麻 见到鸡肉pizza咪叫啰🤣🤣点知佢系超级好食 系全家一

食个包先啦

香炸虾配黑椒沙律酱 $128
神奇既系哩碟野虽然系油炸 但只碟冇乜油😱😱😱

自家制肉丸配特色蕃茄酱 $98

自家制特色pizza $178
其实自问英文麻麻 见到鸡肉pizza咪叫啰🤣🤣点知佢系超级好食 系全家一致认为架🤣🤣🤣入到去唔知食乜好一定要叫哩个😛
卖相好中东pizza感觉 味道好特别 不过系好味个只特别😊😊😊👍👍👍👍
其实个pizza唔算大个 但每人快有分到件 如果再cut细件d就好啦😆成个pizza都系橄榄油 鸡肉好弹牙 亦都好cheese 又有洋葱同葱花 菇咁 有少少fusion既感觉
味道真系唔错 不过文字形容唔到出黎 总之入口会有惊喜 信我🤣🤣🤣

.白酒忌廉龙虾肉扁意粉 $268
白酒煮蚬就食得多 不过白酒煮龙虾就真系未食过🤣所以想叫d特别又稳阵既dish俾屋企人试试😳😳😳
卖相唔错 龙虾肉鲜甜多膏 值得一赞 不过龙虾肉唔多 但计埋价钱都好合理既😊😊😊
扁意粉沾满左白汁 同时又渗左少少龙虾味同酒味 扁意粉是手造的嘛?我觉得又几弹牙㖞 又唔会一夹就断
哩碟味道质素都属中上 整得好食 但冇乜特别惊喜 系稳阵之选呢
2018-07-23
  • Bovini  pizza