2018-10-31
依间楼上cafe有种隐世嘅感觉,因为幢大厦嘅入口系起后巷入面。餐厅俾人嘅感觉好温馨,尤其系因为老板好friendly,会主动同客人倾下计。另外cafe仲提供咗好多款board game俾客人玩,可以话系总有一款啱你,老板亦唔会话一见你食完野就想你快d走咁,一班人约嚟依边食完野再玩就啱晒la。芝士薯条份量都几多,虽然冇拉丝嘅效果,但系个酱好好食,似系芝士再加千岛酱嘅感觉,唔会话好易腻。蜜糖鸡翼食落口超级热,应该系即叫即整,鸡翼有炸过嘅感觉,加埋蜜糖,令人有种停唔到口嘅感觉。咖哩安格斯牛柳粒螺丝粉老板特别提我地牛柳粒要衬热食,如果唔系会变硬唔好食。我同朋友都感觉份碟意粉份量大得嚟又好食。拿破仑肉酱烟鸭胸意粉佢依边嘅主食份量都好大,无论烟鸭胸定意粉嘅份量都好多,肉食得出有唔少蕃茄粒,性价比好高。水蜜桃梳打唔会死甜,饮到有好多果肉,几好饮。朱古力特饮好浓朱古力味,朱古力迷必点。
芝士薯条
芝士薯条
蜜糖鸡翼
咖哩安格斯牛柳粒螺丝粉
咖哩安格斯牛柳粒螺丝粉
拿破仑肉酱烟鸭胸意粉
拿破仑肉酱烟鸭胸意粉
水蜜桃梳打
唔会死甜,饮到有好多果肉,几好饮。
朱古力特饮
好浓朱古力味,朱古力迷必点。