2022-12-05
已经唔系第一次帮衬佢哋,每一次嚟食都好有惊喜😍嘢食keep住都系咁高质素🤤一直都好欣赏呢度可以慢慢坐唔赶客👍🏻今次同好耐冇见嘅朋友一齐嚟食😊大家都挂住食有好多都唔记得影相🤣🚩日本真蚝听师傅介绍话呢牌生蚝当做,点咗几只嚟试吓,果然劲肥美劲好食😍🚩寿司八贯次次嚟呢度必食寿司😋食材新鲜就故知然,但我最欣赏佢哋呢道嘅寿司饭,听师傅讲整嘅时候系用赤醋,食落去劲香,饭粒粒分明。🚩汁煮左口鱼边食落去充满油香,配埋个汁十分惹味🤤🚩厚切牛舌芯都系必食推介嘅厚切牛脷😍一上菜已经闻到劲香,食落去爽口得嚟有肉汁同油香🤤出面呢个价钱食好多时未必俾晒牛舌芯,所以嚟亲呢边都要一人一串咁食先够满足😋🚩鸡腿肉大葱今次第一次试,食落去好有惊喜😍鸡肉十分嫩滑,大葱好香口,加埋个汁劲好食🤤🚩豚腩肉朋友突然话想食所以叫咗两串,本身怕腩肉会唔会食落好肥腻,点知完全唔会,师傅烧得劲香,肥膏位食落去爽口😍🚩羊架本身有个朋友话唔中意食羊,点知见我哋食得好滋味所以试咗啖,结果佢成旧食晒🤣羊架食落去充满肉汁,一啲都唔骚🤤配埋个芥辣劲正😍🚩烧大白鳝食落去皮脆,肉劲弹牙同juicy🤤
🚩日本真蚝
🚩寿司八贯
🚩汁煮左口鱼边
食落去充满油香,配埋个汁十分惹味🤤
🚩厚切牛舌芯
🚩鸡腿肉大葱
🚩豚腩肉
🚩羊架
🚩烧大白鳝
食落去皮脆,肉劲弹牙同juicy🤤