2023-10-25
约埋朋友一齐去到与世无争既科学园食饭兼溜狗, 黎到Hunry Dory见环境舒服, 景观有广阔👍🏾 出边仲有个大草地可以比狗狗狂奔但又好安全唔会怕狗狗走失!! 我地带左小动物所以坐outdoor但见室内位置都好大好舒适!讲返食喇, 主打都系西餐为主, 我地就叫左几款主菜甜品share食😁1/ 法式鹅肝帆立贝龙虾忌廉汁天使面 $198超浓郁既龙虾忌廉汁味配上弹牙幼细既面条, 鹅肝外脆内软, 煎得够香口!2/ 爱尔兰健力士牛肉批 $138剪开件外酥皮, 内里热呼呼既牛肉汁标哂出黎, 牛肉质非常柔软嫩口😋3/ 传统公司三文治 $98厚度十足既公司三文治, $98黎讲好抵食!!4/ 炸鱼薯条 $118经典既英式食品, 鱼肉仲好嫩滑, 炸薯条就岩哂我地几个人一齐share食😆5/ 自家制苹果批 $58苹果批馅料酸甜多汁,外皮酥脆, 口感好好!😆6/ 特浓咖啡芝士蛋糕 $48浓厚嘅咖啡味蛋糕, 口感顺滑, 价钱都唔算贵👍🏾7/ 传统鲜柠檬挞 $58酸酸尾尾超醒神! 饼底牛油味满满👍🏾8/ 饮品方面我地各人都叫左唔同口味, 最特别既一定系cream ale latte, 出边真系未饮过, 绵滑既奶加
1/ 法式鹅肝帆立贝龙虾忌廉汁天使面 $198
2/ 爱尔兰健力士牛肉批 $138
3/ 传统公司三文治 $98
厚度十足既公司三文治, $98黎讲好抵食!!
4/ 炸鱼薯条 $118
5/ 自家制苹果批 $58
苹果批馅料酸甜多汁,外皮酥脆, 口感好好!😆
6/ 特浓咖啡芝士蛋糕 $48
浓厚嘅咖啡味蛋糕, 口感顺滑, 价钱都唔算贵👍🏾
7/ 传统鲜柠檬挞 $58
酸酸尾尾超醒神! 饼底牛油味满满👍🏾
8/ 饮品方面我地各人都叫左唔同口味, 最特别既一定系cream ale latte, 出边真系未饮过, 绵滑既奶加微甜既蕉糖味😋