2016-12-03
1954 浏览
考完试去同班同学去庆祝下,见post话里间无限时,就book左系度玩成晚!虽然野食种类唔多,韩式辣卡邦几特别,两个味加埋估唔到咁match,唔会好似食韩国嘢咁辣同酸,值得一试!边玩board game边饮cocktail都系第一次试,叫左Christmas特饮,有杯用Godiva朱古力mix出黎一定要试,跟餐都系加$26有得饮!我地见有christmas shots, 平均$20一杯,叫左1set玩下drinking games,见之前有人介绍饮Hanukkah就拣左佢, 杯shots 一层一层layer好靓,酒味唔会太重,甜甜地,好易入口,有dd蕉味dd橙味 mix Baileys有得食有酒饮由6点任坐到12点又有得任玩,hea足成晚都系大概$150一位,好抵!
边玩board game边饮cocktail都系第一次试,叫左Christmas特饮,有杯用Godiva朱古力mix出黎一定要试,跟餐都系加$26有得饮! 我地见有christmas shots, 平均$20一杯,叫左1set玩下drinking games,见之前有人介绍饮Hanukkah就拣左佢, 杯shots 一层一层layer好靓,酒味唔会太重,甜甜地,好易入口,有dd蕉味dd橙味 mix Baileys