2022-06-16
喺中环大馆嘅Madame Fu-Grand Cafe Chinois,无论佢嘅点心同下午茶都好出名,今次朋友仲book到佢嘅signature pink room, 佢哋嘅服务好亲切,预先同佢地讲低有人生日,佢会为生日嘅人将其中嘅甜点写上Happy birthday,跟住仲要同你唱埋生日歌🎤 当日每一台都有人生日,都好热闹🥰当日同朋友倾极都唔完,坐足三个钟,佢哋都系主动不停帮我哋加水👍🏻另外,佢哋每个月嘅下午茶都有同唔同嘅品牌合作,之前就系同Crystal Mask 合作,每个人都可以有一份Crystal mask 嘅礼物,入面有3片唔同嘅mask同埋一支mini hand cream, 都几实用食物方面- 佢有五款咸点同五款甜点,另外仲有两个scone 配上自家制果酱,仲可以自选咖啡或者茶,茶亦有唔同嘅中国茶同西茶,都算多选择,个人觉得佢嘅甜点唔太甜都几清新,不过佢嘅咸点就更出色👍🏻总括嚟讲,佢有好多可以打卡嘅地方,地方靓食物好之余仲加上好嘅服务,咁嘅价钱真系值得去
食物方面