2018-09-22 1829 浏览
一班跟呢位跳舞朋友同学仔食饭。饭店比我地坐左入房 虽然同房仲有隔离吾识嘅一枱。Anyway 我地6个叫左个鸳鸯锅底 一边系蔴辣 一边系榣柱冬瓜汤。仲有指定动作就系混一轮酱,果盘账单上所指嘅「厨房杂项」都有好多酱料,生蒜 炸蒜 青葱 青芹 麻油 酱油 沙茶 红椒 辣酱 连黑醋 红醋等都有好 轮到点正餐,梗系有牛:雪花肥牛 手切肥牛 等等。更少不了冰豆腐 肉丸 墨鱼虾双滑 最特别果个油炸鬼让虾滑 朋友特别叮嘱要向下放 油炸鬼背向天 咁渌先岩 又真系好好味㖞菜篮都算有好多种菜 波菜 白菜 生菜 连油麦菜都有 不过系无莴笋啰😕系差左的的咁啦⋯😪 后来我地仲自备左个甜品 就系有位同学仔好有心机咁整左个Victoria secret 椰子油朱古力蛋糕🍰太好喇...咁就食左四个几钟😱😱 期间按钟叫了服务生几次 都无人入黎 结果系要我地行出去叫人 有啲美中不足啦 ...🤗🤗😝但系总括来说 都系一个开心嘅晚上。希望下次再有机会再吃个痛快啦!
一班跟呢位
鸳鸯汤底 冰豆腐  手切肥牛  猪颈肉 午餐肉  肉丸  菜篮
系一个开心嘅晚上。希望下次再有机会再吃个痛快啦!
黑松露胶子  蕃茄胶子  金菇  黑豚肉  金菇  响令  金沙腰𥆧
猪腰  黄沙𥆧  午餐肉  响铃原味+紫菜
火锅酱料