(非会员)
2006-11-06 7 浏览
同意楼下所讲, buffet个名真系要改改,完全有误导成份,最唔得竟然系佢个主题:士多啤梨同甜品第一round就试下佢d士多啤梨先...(其实都有心理准备ga lar, 因为睇左食评先至去) d士多啤梨酸到呢~~有时系超市买到的一定好过佢其他甜品非常之麻麻, only chocolate strawberry 同strawberry mousses tart ok主要都系食ice-cream, 因为而家tcby在hk已经所剩无几三文治同包仔成本虽然低, 但卖相精致热食同点心都唔错食物的种类亦足够最好味的系海鲜粥总括o黎讲,buffet个名改番好d了~~价钱合理, service ok,sun tea time无咩人, 唔洗book就咁walk in 都一定无题,唉~~但有蚊滋"嬲"住食物 最开心的...系可以同我最钟意的bb一齐食~~~bb...多谢你~~!!!p.s.最特别系有位女食客的衣著非常配合主题,系士多啤梨衫加绿色裙

d士多啤梨酸到呢~~有时系超市买到的一定好过佢

三文治同包仔成本虽然低, 但卖相精致
热食同点心都唔错
食物的种类亦足够
最好味的系海鲜粥
总括o黎讲,buffet个名改番好d了~~

价钱合理, service ok,

最开心的...系可以同我最钟意的bb一齐食~~~
bb...多谢你~~!!!