一直Bookmark咗呢间Cafe好耐,佢喺荔枝角一间工厦里面,前排同Best Friend约到时间就即刻去!Cafe设计以木系为主,睇落简约,但每个角落都精心布置过,弥漫一种写意嘅氛围,短短几个钟好似去咗一趟日本小旅行咁,好钟意呢种简单又雅致嘅感觉!Cafe细细,座位唔多,基本上可以两个两个人咁座,可以静静哋食嘢、倾计,而且店主态度好好,出品又有心思,欣赏!🥰一直好想食佢哋嘅焙茶卷蛋,但可惜转咗新menu,不过唔紧要,我哋决定试晒两款新出嘅cheese cake慰藉一下无卷蛋食嘅心情😢😎 wingwing.foodfood觉得最特别系「Fat Boy Cake 」🧀,呢个肥仔蛋糕其实系烧芝士蜂蜜蛋糕,听个名以为系日式芝士蛋糕之类,但完全唔系!食落系咸香嘅芝士批,少少半溶嘅芝士真系好吸引,食到停唔到口,咁邪恶嘅甜品梗系要同好朋友一齐share啦~ 一边食呢款,一边食海盐焦糖芝士蛋糕仲可以balance返𠻹。呢度除咗咖啡拉花靓,估唔到佢嘅热朱古力颠覆咗我对热朱嘅想像!第一次饮好似朱古力布丁咁浓厚嘅热朱古力,味道劲浓郁,完全系食紧半溶嘅朱古力一样,wingwing.foodfood推荐各位

呢度除咗咖啡拉花靓,估唔到佢嘅热朱古力颠覆咗我对热朱嘅想像!第一次饮好似朱古力布丁咁浓厚嘅热朱古力,味道劲浓郁,完全系食紧半溶嘅朱古力一样,wingwing.foodfood推荐各位朱古力迷试吓!🍫