2021-12-27 250 浏览
住左八乡十几年,好开心开左咁多cafe,多左劲多选择!难得开到黎线田巿中心,仲要话西贡做开既既式咖啡店,自不然期待高一点对食物质素也会希望有惊喜吧!可惜事与愿违,同女朋友黎到一开始话有禢禢米坐,实在有d惊喜,不过望到只系木坐系木板上连一张靓少少既坐垫都无,仲要四个人一张枱要同人搭枱,都实在尴尬。始终香港人无办法长时间跪坐或者盘腿坐,系木有限空间下同陌生人一齐坐禢禢米都真系怕打扰到人。咖啡我地叫左matcha latte 同 adzuki beans latte…失望到一个点都形容唔到…绿茶无绿茶味,另外呢杯都唔知叫做奶好定茶好,只有丁点既红豆味,入口既感觉实在不太讨好。食物方面大叫左松露蟹肉多士同无花果pancake,一样失望而回。这间cafe价钱贵并且食物质素一般,实在没必要去尝试!
住左八乡十几年,好开心开左咁多cafe,多左劲多选择!

这间cafe价钱贵并且食物质素一般,实在没必要去尝试!
Matcha  latte
松露蟹肉多士