2022-08-26 40 浏览
明明叫做丧尸咖啡专门店, 但门面型格, 装修已深蓝色同黑色为主, 有啲英伦风; 店员斯文有礼貌!完全冇丧尸嘅感觉😜咖啡店都系讲返咖啡紧要啲!我叫咗杯 Latte, latte art 精致但比较浅色, 丰厚果仁味带泥土气息, 微微烟熏余韵, 后劲苦味不太抢, 平衡度颇高。不过呢种味道有啲似曾相识!🤔去嘅时候啱啱下午茶时间, 叫咗个 Custard Danish, 店员会焗返热畀你食, 上面加少少糖霜, 感觉良好, 不过因为加热, 啲 custard 就有少少干。室内啲枱好大, 适合攞个电脑去办公! 试业期间有好多嘢都未有得买, 迟啲可能会有进步, 我谂会再去试试!

latte

Custard Danish