2017-08-01
好hit好hit由日本过黎既pancakes 店。一开就日日排长龙,日本都好多人帮衬,我紧系要快啲试下。我地星期日早上10:45am到达,谂住食头一水啦,点知派筹派到下午二点但无阻我地一行4个女子要食既决心,我地决定hea 几个中hea到两点。呢个故事教训我地,如果你地唔想等到下午,又或者排walk in 等到天荒地老都唔知有无得食既话,一定要早上10:00希慎一开门就走上去拎筹,咁就一定无死啦!睇下为左食pancakes 可以去到几尽揾女仔fd做呢件事好啦,男朋友点会明白厚pancakes既浪漫丫正题,我地下午一点半倒就反左去,咁等左阵有位我地就可以入去先啦。要自己行出去买的,无人会帮你落单留意反。我地一早就决定晒食乜,main menu 4个款,一人一个唔洗争,又可以试下其他味。蜜瓜味系期间限定,在场好多人食,但我地就无乜兴趣。maybe next time~原味,正。店员会推介你用两只叉系中间拉开咁食。原味个cream好似同其他味道既唔同,会甜啲,同个pancakes 好夹。个soffule pancake 好厚好松软,但唔系食落得阵风个啲,佢系有质感既,但又好松化!一大啖放入口
睇下为左食pancakes 可以去到几尽
要自己行出去买的,无人会帮你落单留意反。
原味,正。
店员会推介你用两只叉系中间拉开咁食。
一大啖放入口超满足啰唔该
绿茶红豆味都好推介,绿茶cream 加红豆蓉加cream 加pancake 一定要一啖摆晒落口,咁系最满足既食法!
其实有啲berries 系真系比起其他款式无咁漏既,不过食到尾就开始觉得有点太酸。
我地好鬼贪心,一人要食足一份,唔好见佢咁松化,食完饱到上心口。
不过感觉超满足,系正既
离开时我地不停讨论下次要食乜野味同几点要黎拎筹