招聘中
10天前
餐厅: 譚仔三哥米線
资讯:

2009-10-10 13 浏览
近期在Lunch 在湾仔开饭。 因为小弟都几有「食力」,惊唔够饱,所以竟然连依间咁出名ge米线都未食过,惭愧! 今次有个女同事提意去,故成行。因为去到已经成点,超多人! 而且谭仔安排座位ge方法都几唔 fair 吓,人少早到未必早有位! 身为男人当然唔多计较,但系Lunch时间少,加上见人「迟来先上岸」,故令提议去果个女同事「火都黎埋」 小弟亦插嘴加左句:「唔明点解卖米线可以咁好生意! 」等左20分钟先有位。 腩肉牛肉贡丸清汤米线 ---------- 哗 好好味呀! 有人话食野最高境界系「原味」,我好同意,依间平平无奇ge店竟然做到! d 料系自由组合的,三款都唔错,个人最欣赏「牛肉」! 连我句格言:「牛肉平价冇好」谭仔都打破埋 之前等咁耐都当堂冇计啦 另外,碗野份量都好足吓,男仔都够饱! 一定会番寻味!
腩肉牛肉贡丸清汤米线 ---------- 哗
之前等咁耐都当堂冇计啦
另外,碗野份量都好足吓,男仔都够饱!
一定会番寻味!

腩肉、牛肉、贡肉清汤米线