Lunch食,好多人排队,等咗20分钟。员工嘅服务态度好好,排队入去𠮶阵好细心咁帮我哋安排入座,沙嗲牛面到咗𠮶阵又会提我地捞匀先食,又会帮我哋收走唔要嘅嘢食!呢个餐牌上面我三个都食过,初初仲未有沙嗲牛,出咗沙嗲牛之后我劲开心!炒滑蛋好好食!滑蛋超滑,啲蛋浆喺面,正!如果你唔钟意咁生可以叫佢煮熟啲。多士外脆内软,有时我会加啲砂糖喺块多士上面,系以前嘅一种食法,大家可以试吓!极力推介呢个沙嗲牛公仔面,系我食过最好味最好味嘅沙嗲牛!出面好多沙嗲牛嘅汤都好稀,只系普通嘅味精汤。但佢呢个汤有好浓厚嘅花生味同沙嗲味,面头仲加咗香浓嘅沙嗲酱,钟意捞匀落个汤度又得,就咁连埋个牛肉食都得!个面底做得几好,就算索左啲汤都唔会淋哂!我哋影完几张相,食完滑蛋先再食都仲未淋!🤣🤣留意番个汤始终都系重口味,食完记得饮返多啲水!

多士配炒滑蛋

特浓沙嗲牛肉公仔面

极力推介呢个沙嗲牛公仔面,系我食过最好味最好味嘅沙嗲牛

留意番个汤始终都系重口味,食完记得饮返多啲水!
多士配炒滑蛋
特浓沙嗲牛肉公仔面