2021-04-12
长假期走左去坑口觅食本来都未谂好食咩,但一见到呢间BEANS无咩人排就咩都唔谂即刻入座!(大家都知BEANS平时要等几耐架啦~)我叫左豪华英式全日早餐,男朋友就系安格斯牛肉汉堡+薯条真系好"豪华"咩都有,全部配料都好高汁,番茄/bacon/肠/豆呢d standard野正常水平~~最难忘系个冬甩甜甜地点cream(?!)同我最中意佢好多菇 仲有黑松露炒蛋好creamy又香!!男朋友个burger就超级大个,佢话太阳蛋d汁流入个包同安格斯好夹仲有酸瓜刚刚好平衡到个burger既腻两碟你睇都知好大份,我地几乎食唔哂 (本来仲谂住嗌既蜜糖单骨鸡翼就留番下一次啦~)甜品:佢叫"Cheese",外形系芝士既芝士蛋糕,好搞笑亦几有创意(?!) 细细件岩哂已经食到好full既我地!! 味道有少少柠檬酸,软身几有趣特别
(大家都知BEANS平时要等几耐架啦~)
我叫左豪华英式全日早餐,男朋友就系安格斯牛肉汉堡+薯条