2019-06-18 216 浏览
今日同朋友系尖东整完指甲就经金马伦道行返去尖沙咀shopping, 经过 时, 朋友就话想试下 (佢之前网上睇过广告介绍系英记茶庄开既概念店)饮品选择都算多, 学生优惠-$5 (如果我地都仲系学生就好啦)纯品冷泡 – 极品铁观音 ($35)话虽如此系用英记茶庄既茶, 但要$35真心好贵, 饮得出真系冷泡, 味道甘甜, 但茶味唔够浓草莓奶盖大理石 ($47)茶底系香片, 草莓果肉粒粒加沙冰定碎冰? 应该用碎冰比较似🥶 我相信如果有牙齿敏感既朋友应该好痛苦(好彩我暂时牙齿仲好健康)哈哈😄, 味道唔会好甜好假, 感觉好清新, 而上层奶盖好香好滑, 份量比例都好好, 所以冇影响左成杯野好fresh既感觉***有优惠或者价钱会有调整的话我会话值得试既! 如果大家同我地一样只系路过冇优惠下而去试就不了!
今日同朋友系尖东整完指甲就经金马伦道行返去尖沙咀shopping, 经过 [爱茶iTEA]时, 朋友就话想试下 (佢之前网上睇过广告介绍[爱茶iTEA]系英记茶庄开既概念店)

纯品冷泡 – 极品铁观音 ($35)

草莓奶盖大理石 ($47)

外卖自取