餐厅: 喜滿樓菜館
资讯:

2022-09-25 609 浏览
又贵又唔好食,个招牌芝麻鸡$188/半只,外皮沾满白芝麻拎去炸,再比碟芝麻酱你点,完全唔明白点样可以收呢个价。个皇牌椒盐软壳蟹$128,干争争,净系得个咸字,数埋唔知有无3只蟹,我够胆话元气都整得好食过佢。姜葱蚝煲$178,啲蚝上晒粉去炸,根本就好普通,数埋得6定7只蚝,去海悦广场间囍宴食好过,又平啲又好食啲,起码啲粉无咁多先啦。最后个黑松灵墨鱼饼系几好食嘅,$148/6件,一支蓝妹都要$35,埋单先知无得碌卡,得咩支付宝、微信支付同八达通,但样样菜式都3位数,好彩八达通消费券未搣完啫。总结,直升机店,对象应该系区外慕名而来人士,同豪华饼家一样,街坊自己睇路。补充,间食店好细,冷气又唔够,见啲姐姐系咁捧餐出去,应该有隔离或楼上偏厅。卫生方面:普通茶记𠮶啲情况,无乜特别。服务方面:招呼就无乜,因为太忙,又送餐出去,又执外卖,又多人入嚟要安排座位等等,但整体态度唔算太差,但亦绝称不上亲切,例如无得碌卡,老板娘都只系神情冷漠咁望住我,话晒得2个人都食咗$700+,酒楼都会讲多谢晒,呢度系无嘅,我谂张单唔够大,同佢哋真系太忙,宣传太成功啦。

卫生方面:普通茶记𠮶啲情况,无乜特别。