2019-02-12 733 浏览
Elephant grounds开业𠮶几排小编听好多人讲话好好食,不过一直都未有机会试。过左好耐终于揾倒日去一探究竟,不过似乎同啲人讲嘅有啲出入(虽然之后都有听朋友讲话退步左)。小编同朋友叫左个avocado toast同三文鱼丼,仲share左杯latte。讲左杯latte先,有啲失望,呢度始终都算系卖咖啡嘅地方,泡打得多左,似饮紧cappuccino,味道都唔够浓。个toast嘅卖相好特别同新奇😂 啲牛油果都几新鲜,份量唔少,食埋个蛋同菜都够哂饱。个丼有啲失望,三文鱼份量唔多,蔬菜类就比得好多,但佢收得唔平,所以觉得唔系好抵食。味道亦都唔特,冇咩汁,有啲干。坐低倾计就几舒服嘅,但如果为左食野就可以唔洗特别考虑呢间,除非都想试下系点。