2024-08-14 3891 浏览
之前屋企人睇到有youtuber介绍呢间大排档, 见佢都有啲名气, 有米芝莲推介, 所以就黎试下。佢分开两间铺头, 我地被派到比较细间个边, 基本上个边系无乜人理你 🙄 本身我都想坐另一边, 但可能满座而被分派黎呢边, 唔建议坐呢边。上菜速度好快, 叫左好几样野食, 最恶劣系条鱼, 蒸到好老!! 同个负责人表态话条鱼好老, 佢好似聋左听你唔到咁 😤 就算无得换都起码有少少表示, 讲句唔好意思都可以挂, 黎到呢度小编同屋企人已经无乜mood食, 另外烧乳鸽好柴皮, 佢个出名既鬼马油炸鬼都唔见得有几特别, 系脆炸, 但旧墨鱼比较淡味, 亦唔够弹牙! 总之就名过于实, 浪得虚名! 😵

2024-07-28