2021-06-24
感觉呢间餐厅好受后生仔欢迎呢😍好多人都黎呢到gathering,又有好多broadgame玩😳👍老板娘同职员又好热情好客,系一次好好既晚餐体验😻首先我地一人嗌佐碗餐汤😳呢个蘑菇忌廉汤都几特别,好creamy既原因系因为可饮到啖啖蘑菇碎😳推介香蒜忌廉蚬肉烟三文鱼意粉🍝意粉同酱汁好balance唔会过多过少😚有好多烟三文鱼同埋蚬肉,差唔多每啖意粉都可食到👍蒜味同忌廉汁相得益彰,可带出淡淡香蒜味,唔错!黑松露海虾带子意大利饭,上枱嘅时候佢𠮶种奶油味同埋黑松露酱味好香😋摆盘好靓,啲海鲜都好肥美,特别系只虾超肥,系新鲜虾,有甜味,爽口。总体食落去唔会腻,一啖一满足。蒜香鸡翼,同个意大利饭一样,蒜香鸡翼一上枱嘅时候,香到一声 哗一声。好香蒜同鸡翼味。鸡翼做到皮脆肉嫩。好味😋(为食的我另外加多二十几多一碟薯条正喔🤤野饮嗌佐国王King同公主Princess😚King唔会因为加咗柠檬汁而令到杯嘢过酸,反而同利宾纳配搭得唔遗和。额外加咗嘅梳打,令利宾纳入落去更加爽。唔错👍🏻Princess感觉士多啤梨既味道较浓😳饮到一半先慢慢沟啲cream,又有d乳酪既风味😚最后当然唔少得甜品😍纽约芝士蛋糕😍😍味道唔错
最后当然唔少得甜品😍纽约芝士蛋糕😍😍味道唔错,系呢餐饭完美既收尾😚😚
总括而言,呢间餐厅都几抵食噶,份量好足,食到最后真系好饱😂适合年轻人同一家大细黎☺️☺️☺️唔好错过啦~