2020-05-24
💛黄店X吐司系列🥪‼️即叫即整☺️‼️👧🏻真系吐司迷🤣▫️餐厅:黑布小巷▫️地点:全香港有1间分店🇭🇰📍 旺角黑布街104号地下D号舖(港铁旺角站 D2 出口, 步行约4分钟)▫️营业时间⏰:11:30am- 11:30pm—美味:🥪🥪🥪环境:🥪🥪🥪(露天,都几热🤣)价钱:💰💰💰💰—👧🏻最近成日食吐司😂🤣一星期食四五次😉成日见人介绍依间就去试吓😂☺️原来佢真系喺条小巷到,夏天加埋落雨都几辛苦😭🌞🔥今次叫咗麻烦鬼椒肉蛋芝士吐司🍞($55)觉得一般般,打卡系一流,但块肉同芝士都唔太特别😭辣味系几够🌶唔食得辣就唔好叫👉🏻👈🏻有少失望,仲要$55都几贵,坐露天真系热到流晒汗🔥🌞-#好西 #旺角美食 #扫街 #打卡 #黄店地图 #夏天美食 #mk #trymybread #HongKong #HK #foodie #goodwest #food #meal #lunch #dessert #amy_in_mk #黄色经济圈 #黄店 #吐司 #地道 #quarantine #covid #外卖 #likeforlikes #香港 #地道美食 #面包 #黑布小巷
▫️餐厅:黑布小巷
▫️地点:全香港有1间分店🇭🇰
📍 旺角黑布街104号地下D号舖
(港铁旺角站 D2 出口, 步行约4分钟)
▫️营业时间⏰:11:30am- 11:30pm
—
美味:🥪🥪🥪
环境:🥪🥪🥪(露天,都几热🤣)
价钱:💰💰💰💰
—