2025-01-20
N+ Burger 进驻启德体育园零售馆‼️宜家香港最当红一定系启德体育园, 黎得呢头梗系要返D特别野!!🤭N+ Burger 系全港首间拥有澳洲自家饲养牧场的汉堡店, 100%全天然优质安格斯黑牛, 坚持以纯天然饲养方式, 同时具清真认证, 为顾客提供更健康, 安全的用餐选择❤️黎得呢度食野当然要食佢地既人气必食之选当然就系我同fd子手上既「特级松露酱牛前腩汉堡」🍔「特级松露酱牛前腩汉堡」🍔以顶级安格斯牛前腩制作, 食起上黎好有牛香味, 而且夹杂住本菇同松露酱, 香气满溢仲可以带黎一丝解腻感+$40可以转做Combo (可选脆薯条🍟/脆薯角)另外仲饮左Sparking Lemonade, 感觉好似冇饮汽水咁有罪恶感XD新店更同步推出全新「牛油果植物肉汉堡」🥑 以新鲜牛油果蓉同植物肉汉堡制成, 健康得黎又无负担, 岩晒想食burger但又惊fat fat嘅….你🫣不得不提~钟意蔬食🥬既朋友仔可以试下「烤抱子甘蓝」 焗得香而且又健康😝启德店香港九龙城启德体育园启德零售馆2, 1楼M2-102号舖黄竹坑店香港黄竹坑香叶道11号THE SOUTHSIDE 地下LG01号舖
启德店
香港九龙城启德体育园启德零售馆2, 1楼M2-102号舖