近来非常热门嘅打卡地点~启德全年室内赏月🎑打卡餐厅我见个个都围住个月球打卡,我6:30pm去到仲见到有日落风景添!!杜洛克黑毛猪胺扒伴炒野菜$272黑毛猪安扒八成熟,估唔到呢个猪几好食,佢结实得黎但完全唔韧 ,够厚身好有口感,食落好有猪味,我平时多数食牛扒食猪扒都觉得呢个好食!伴碟还有大量伴炒野菜,还有一个焗薯配上香脆咸烟肉粒,酸忌廉,酸酸脆脆几好食!是日餐汤食主菜可以拣配餐汤或者沙律,今日系粟米忌廉汤~饮落几香浓同滑口上边仲有很脆嘅面包粒~蒜香野菌海鲜扁意粉🍝 $242扁意粉非常之有咬口,唔会过淋𠮶种,好啱我,用蒜香炒香左野菌及大量海鲜有大虾,青口,帆立贝🍴最钟意够帆立贝够大粒煎得够香口!Qr code order可以自己拣少汁或者多汁玫瑰朱古力蛋糕配士多啤梨酱麻糬,杏仁金宝甩脆脆 $78呢个卖相真系不得了,成个童话梦幻蘑菇屋咁样,切开入边系朱古力脆皮蛋糕入边有士多啤梨馅,食到最底仲有非常软绵绵糯米口感烟靭嘅麻糬!屋仔侧边嘅石头就系朱古力脆脆,真系又好睇又好食😋必叫既疯狂打卡甜点!(Iced) Mocha 65% Dark Cocoa +$34平时都Mocha会比较甜,这杯用上65%
近来非常热门嘅打卡地点~启德全年室内赏月🎑打卡餐厅
我见个个都围住个月球打卡,
我6:30pm去到仲见到有日落风景添!!

杜洛克黑毛猪胺扒伴炒野菜$272

是日餐汤

蒜香野菌海鲜扁意粉🍝 $242

玫瑰朱古力蛋糕配士多啤梨酱麻糬,杏仁金宝甩脆脆 $78

平时都Mocha会比较甜,这杯用上65% Dark Cocoa 比较重可可味,少少甘~

(Iced) Fresh Lime Soda +$34
柠檬梳打非常之解渴,如果再大杯啲更正~

🍱Delish Kitchen by ALOT (九龙城)
📌📍九龙城启德协调道2号AIRSIDE 3楼L316号舖