2020-02-14 719 浏览
Ping Pong大家去过啦 话说喺上环开咗另一间叫Dai Bing 咁我哋又去吓顺便探吓朋友啦本身我哋想喺openrice search个地址 因为同Ping Pong有关系架嘛👉🏻Dai Bing 中文一定系大乒啦 点知无 咁唔洗讲 一定系大兵 点知又无🤷🏻‍♀️最后死死地气直接问朋友攞地址算去到门口 原来系"大冰"🔥话说乒乓城除咗Gin外 主要系sell冰 因为啲冰都系人手cut出嚟四四方方一大旧 嚟到大冰照样有sell冰 系长长方方一大条 除此之外 喺bar枱𠮶边仲会见到冰封菠萝 冰封柠檬同冰封鲜花 所以我哋谂唔到佢叫"大冰" 系我哋蠢啰因为Ping Pong已经变咗打咭胜地会比较热闹 如果想静静哋倾吓偈 试吓嚟"Dai Bing 大冰"啦
去到门口 原来系"大冰"🔥